Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава с промоция на “Пази се от приятелки”

отпечатай новината

19.10.2009 15:45 | Видян 19149 пъти | Гласували 9

Преслава с промоция на “Пази се от приятелки”

Преслава най-накрая реши да обяви датата на своята промоция, на която ще представи пред приятели, фенове и колеги песните от своя нов албум със заглавие „Пази се от приятелки“. Следващата събота, 24 октомври, малко преди полунощ тя ще сложи началото на най-голямото клубно парти тази есен в Пловдив. Мястото е хитовия клуб „Папараци“, който ще бъде преобразен за официалната промоция на Преслава. Певицата на годината още обмисля тоалетите, с които ще представи новите си песни, но при всички случаи отново ще изненада всички със стил и класа, съобщиха от Планета.

Запознати твърдят, че в съботната нощ Преслава ще смени три пъти своя тоалет и ще разходи на сцената уникални бижута. 14 са песните, включени в албума „Пази се от приятелки“ и всички те ще получат своя сценична версия в клуб „Папараци“. Телевизия „Планета“ ще заснеме спектакъла-промоция, за да го излъчи през ноември в своята програма. Режисьор на промоцията на Преслава е Йордан Петков, популярен сред звездите на „Пайнер“ с отличните си снимки и невероятни фотосесии, които прави за тях.

Наред с Преслава, на сцената в Пловдив ще се изявят и нейните колеги Константин и Борис Дали, с които певицата има дуети. Изненада към своята колежка и приятелка с най-новите си песни ще направят Галена, Илиян, Камелия, Емилия, Димана, Анелия и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !