Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Разбиха колата на Алисия в Бургас

отпечатай новината

19.10.2009 14:00 | Видян 15909 пъти | Гласували 1

Разбиха колата на Алисия в Бургас

Клубното турне на Фен ТВ по повод шестия рожден ден на музикалната телевизия премина през Ямбол, Хасково и Бургас. Алисия, Джордан и Стефани зарадваха феновете с много хитове и настроение и внесоха допълнителен колорит в нощния живот на трите града. Певците сложиха началото и на националния фен клуб на Фен ТВ, който вече събра над 400 члена.

Купонджийското настроение обаче бе помрачено на последния концерт в Бургас. Докато купонът се вихреше в клуба, вандали нанесоха сериозни поражения на колите на изпълнителите. Най-много пострада джипа на Алисия, който бе с три нарязани гуми, откраднат преден номер и решетка, а наглия среднощен акт е завършил с пирон по предния капак. Колата, с която бе Стефани пък бе „само” с една спукана гума. Вместо да потеглят за София, на изпълнителите им се наложи да дават показания в полицията и да описват щетите.

„Нямам думи да опиша как се чувствам. Идваме да се забавляваме с хората, настроението беше супер, но в крайна сметка остава горчивина. Заради няколко гамена се създава лош имидж на града”, коментира звездата.

Тя застана и пред камерата на Фен ТВ. Зрителите ще могат да видят репортаж с участието на изпълнителите в Бургас и пораженията след инцидента. Кадрите ще бъдат излъчвани в рубриката „Зад кулисите” от  вторник, 20 октомври. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !