Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Фен ТВ празнува 6 години с клубно турне

отпечатай новината

05.10.2009 14:30 | Видян 14632 пъти | Гласували 1

Фен ТВ празнува 6 години с клубно турне

Фен ТВ ще отбележи своят шести рожден ден с национално клубно турне, което ще премине в 13 града и ще продължи един месец. В него ще се включат над 20 звезди от ефира на музикалната телевизия, от различни жанрове.

Най-актуалните клубове в София и страната ще посрещнат изпълнителите, които обещават страхотен купон и много хитове. Освен нощните партита, певците ще участват в основаването на национален фен клуб на Фен ТВ. Той ще се провежда във всеки град от 18.00 часа в клубовете, където ще гостуват звездите.

Алисия, Джордан и Стефани ще поставят началото на 14 октомври в Ямбол, в клуб Вермонт, след което ще зарадват своите почитатели в клуб Версай в Хасково и Плаза денс център в Бургас на 15 и 16 октомври.

Феновете на Теодора, Тони Стораро и Славена пък могат да ги очакват на 21 октомври във Велико Търново, в клуб Органза, след което ще пеят за своите почитатели в дискотека Анаконда в Плевен, на 23 октомври, и в клуб Клеопатра, Монтана, на 24 октомври. 

След тях, музикалната щафета ще бъде поета от Вероника, Ерик и Румина. Те ще празнуват рождения ден на музикалната телевизия заедно с феновете от Варна на 27 октомври в Плаза денс център, след което е ред на тостовете в клуб Дай-дай, Добрич, на 29 октомври. Триото ще завърши с купон в клуб Алегро, в Габрово, на 30 октомври.
Празничният маратон ще продължи с хитовете на Крум, Ивена и Джина Стоева, които ще гостуват последователно в Пловдив, в клуб Версай, на 4 ноември, в Стара Загора, в Планета Пайнер клуб на 5 ноември и в Благоевград, в дискотека Мултиспейс, на 6 ноември.

Кулминацията на рождения ден на Фен ТВ ще бъде в София, на 12 ноември. Именно на тази дата през 2003 година музикалната телевизия започна излъчването на своята програма.

Софийската нощ на Фен ТВ ще започне с празничен коктейл, след което купонът ще се пренесе в шест от най-популярните столични клубове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !