Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Райна празнува рожден ден във VIP Dance

отпечатай новината

02.10.2009 12:00 | Видян 17071 пъти | Гласували 1

Райна празнува рожден ден във VIP Dance

На 30 септември, в компанията на своите съотборници от VIP Dance, Райна отпразнува своя рожден ден. На своя личен празник хубавото македонско девойче почерпи своите колеги и приятели с вкусни шоколадови торти. Заради невероятно натоварения график за тренировки, на своя празник Райна репетира любимия си танц – румба.

Рожденият си ден обичаната изпълнителка ще празнува днес, но все още пази в тайна дали ще е романтична вечеря или щур купон. Но най-големият подарък за рождения си ден Райна вече получи – това е участието в танцовото шоу VIP Dance. Преди месец се сбъдна едногодишната мечта на певицата да покаже на сцената на хитовото риалити танцовите си умения. За радост на многобройните почитатели на изпълнителката, тя се представя повече от отлично в танцовото шоу.

Райна е много амбициозна и иска да се представи на ниво, но също така искрено се забавлява по време на репетициите и на самите предавания. Певицата е много щастлива, защото намери нови приятели в лицето на Фахрадин Фахрадинов, Сашка Димитрова и Светлин Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !