Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Емилия в новия си дом за милиони

отпечатай новината

24.09.2009 18:00 | Видян 28134 пъти | Гласували 10

Емилия в новия си дом за милиони

Тази събота, 26 септември 2009 година от 21:50 часа, телевизионният таблоид „Горещо" гостува в новия дом на фолк звездата Емилия в Сандански.

След новината, че фолк дивата и половинката й Коко Динев са се нанесли в къща за над един милион евро, единственият телевизионен екип, допуснат да снима къщата, бе този на „Горещо".

Емилия споделя, че именно в тази къща тримата с Коко Динев и сина им Иван са се установили вече като семейство.

„Ами да - мъж ми е вече!" - коментира Емилия слуховете, че са подписали тайно и признава, че двамата са решили да се оженят, но в чужбина.

Фолк дивата коментира слуховете, че именно на Коко Динев е посветен скандалният текст на Преслава, в който тя признава, че спи с мъжа на колежка.

Емилия споделя, че знае „от кухнята" цялата история по написването на този текст, който така разпали духовете и въвлече в скандал много хора.

Емилия разкрива и какви са отношенията й с Анелия: „Не се поздравяваме, защото по принцип не я одобрявам като човек. Тя може да е наистина много хубав човек, но аз съм й видяла повече лошите страни!"

Фолк дивата признава обаче, че отношенията между двете по никакъв начин не влияят лошо на отношението й към дъщерята на Коко Динев и Анелия - Ивон.

След старта на „VIP Dance" първият участник, който застана пред камерата на „Горещо", е Боби.

С невероятното си изпълнение на сцената, изпълнено с голяма емоция и искреност, той успя да разплаче всички с признанието за предишния си начин на живот.

„Много хубаво се получи това в понеделник - много истинско!" - коментира Боби танца, с който трогна сърцата на всички. - „Това нещо ми е минало през главата и някак си се отпуснах! Аз едно време трябваше да изчистя тези негативи от себе си и искам да ти кажа, че точно в понеделник, когато танцувахме, имах чувството, че изхвърлих всичко!"

Боби разказва и за последиците от пластичните си операции. Преди години като Урсула той си поставя импланти на гърдите. След време разтворът, с който са пълни силиконовите импланти изтича в тялото му и остава там. Така всъщност са се получили белезите, които той показа във „VIP Dance".

Как живее Емилия с половинката си и страшен ли е Коко Динев? Подписали ли са тайно двамата и планират ли второ дете? Кой е мъжът от песента на Преслава „Пази се от приятелки" и делят ли Емилия, Преслава и Анелия един мъж? Какво си говорят по време на танците Боби и Диляна и защо бившата му приятелка прави аборт, въпреки желанието му да бъде баща?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !