Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зара, Златка или Патрашкова ще обуздават Милен Цветков

отпечатай новината

23.09.2009 09:20 | Видян 21549 пъти | Гласували 2

Зара, Златка или Патрашкова ще обуздават Милен Цветков

Милен Цветков все още отказва категорично да говори в шоуто VIP Dance. Екипът на ТВ водещия събра едва 20 точки, танцувайки пасо добле. Стана ясно, че Милен и Мира са категорични, че ще продължат с нови партньори в шоуто. Тъй като Милен Цветков отказа да съобщи име на евентуална нова партньорка, продуцентите предложиха зрителите да избират чрез гласуване между Зара, Златка Райкова и Кристина Патрашкова. Мира Добрева се колебае между двама известни мъже и ще съобщи окончателния си избор в петък. Двамата са изключени от елиминациите тази седмица.

Според информация, която екипът на шоуто дал на Иван и Андрей, стана ясно, че моделката Кристина Милева ревнува своя любим Деян Донков от хореографката Маргарита Будинова. Водещите намекнаха, че Криси се дразни от факта, че Маргото се преобличала в гримьорната на Деян Донков. Будинова, която не знаеше, че е станала причина за нов разрив в отбора, отрече да влиза в гримьорната на актьора. Самата Кристина Милева заяви, че нищо сериозно не се е случило.

Двамата и техните съотборници са една от двойките, които отиват на елиминациите в петък. Другите 3 екипа са Диляна Попова и Борислав Сапунджиев, Мария Силвестър и БобиТурбото, Николета Лозанова и Нед. На първо място се класира отборът на Даниела Янков и Камен Воденичаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !