Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Румънеца и Енчев правят песен за любовта

отпечатай новината

17.09.2009 14:20 | Видян 4894 пъти

Румънеца и Енчев правят песен за любовта

Румънеца и Енчев правят един от най-искрените си проекти съвместно с УНИЦЕФ и Бон-Бон. Песента се казва “Обичам те” и се ражда, като специален подарък от един баща към неговия син. Георги младши, вдъхновява баща си да напише песен, която се превръща в един от най-емоционалните проекти на дуото.

Румънеца и Енчев посвещават песента на всички, които обичат и най-вече на децата. Именно за това, двамата изпълнители се обръщат към УНИЦЕФ с предложение за съвместна работа. Организацията прегръща идеята и песента се превръща в химн на кампанията за ранно детско развитие - "Мълчанието днес, ражда викове утре".

Следва покана към дечицата от Бон-Бон, да се включат към инициативата. Без дори и да се замисли, тяхната ръководителка Рози Караславова, приема и веднага започва подготовка за записи.

За режисурата на видеото към парчето, двамата изпълнители са единодушни, че искат Васко Стефанов, с който са работили по видеото на „Пипни ме тук”. Концепцията на видеото е да се пресъздаде цялата кампания, но през погледа на децата.
С този проект двамата изпълнители продължават линията на участие в социални кампании, които обръщат внимание на важни за обществото проблеми.

Официалното представяне на видеото бе в ретро клуб Gramophone, където всички гости получиха специална изненада – картинка и мелодия „Обичам те” за телефон, изработена специално за тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !