Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Гергана подготвя дуетно парче

отпечатай новината

28.08.2009 18:00 | Видян 8790 пъти | Гласували 1

Гергана подготвя дуетно парче

В интервю за Signal.bg фолк певицата Гергана разказа за най-новото си парче "Бившият". Читателита на сайта първи чуха как звучи песента, част от която певицата пусна специално за тях по телефона от хотелската си стая във Варна.

Гергана е ентусиазирана от добрите попадения, които има с песни като тази и баладата "Благодаря ти" и след заснемането на видео към парчето ще започне работата по нови проекти. Е, сега ви сюрпризираме като разкрием, че един от проектите, който Гергана си е наумила да осъществи е дует. "Мисля да направя един дует с колега от фирма "Пайнер". Набелязала съм и с кого. Когато песента е готова ще я дам първо на вас" - категорична беше певицата.

Ще запазим тайната на Гергана с кого от колегите си ще записва, можем само да подскажем, че певецът е талантлив, има изграден свой стил и е добре познат на ценителите на фолка. За момента той не е популярен с дуетни песни, въпреки че има едно такова парче извън "Пайнер" и Гергана смята, че с това още повече ще предизвикат любопитството на феновете като сценични партньори. "Песента съм я поръчала на Драганински и ще видим кога ще стане" - споделя Гергана.

Докато тя не реши да каже името на дуетния си партньор ви оставяме да давате своите предположения и сме убедени, че мнозина ще стигнат до верния отговор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !