Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Бившият на Гергана с клип

отпечатай новината

27.08.2009 14:00 | Видян 9624 пъти | Гласували 1

Бившият на Гергана с клип

Гергана, която в момента е във Варна, даде интервю за Signal.bg от морската ни столица. Певицата се пошегува, че трябва да хваща тен за снимките на новия си клип. "Записах песента за по-малко от час и половина. Пее се за бившия. Ритмична, закачлива песен. Сигурна съм, че в дискотеките много ще пуска и ще бъде харесана, защото се допитвах до мои приятелки, които страшно много я харесаха" - разказва Гери.

"Бившият" е дело на Лили Димова и Велислав Драганински. На 15 септември Гергана ще заснеме клип с екипа на Ники Скерлев. "За сценария на клипа нищо не мога да ви кажа" - каза Гергана.

Гергана много харесва новата си песен и сподели, че е сменила доста текстове, за да може да се получи така както трябава. Надеждите на изпълнителката са, че парчето ще бъде есенният ú хит. Гергана смята здраво да се захване за работа и след записването на видеото ще започне веднага подготовката на още едно ново парче: "След клипа на тази песен веднага започвам да мисля за друга, ще работя повече" - обещава ни тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !