Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави излиза от болницата утре

отпечатай новината

21.08.2009 16:00 | Видян 9345 пъти | Гласували 2

Слави излиза от болницата утре

Слави Трифонов, който счупи нелепо крак в банята на хотелската след концерта "No mercy" в Стара Загора, ще бъде изписан утре. Това съобщи лекуващият лекар д-р Петьо Братоев, който е шеф на ортопедичния екип, оперирал шоумена в частната старозагорска болница "Св. Иван Рилски", предаде Стандарт.

Дългия има счупване на шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. Операцията е продължила два часа и половина. Ортопедите са използвали една от най-съвременните методики за този вид фрактури. Те са укрепили счупена кост със специални титанови винтове, който щели останат поне няколко месеца имплантирани в тазобедрената става.

"Слави има невероятен дух и кондиция и това при всички случаи ще му помогне за бързото възстановяване", похвали своя ВИП-пациент д-р Братоев. За по-малко от 24 ч. той е стъпил на крака си, а днес с помощта на медицинския персонал и с патерици отново се е раздвижвал в коридора. И

През тези два дни освен искрено състрадание на старозагорци, Слави е получил и много цветя и букети в болницата.

"Не се налага да пътува до София с линейка", каза д-р Братоев. Той и неговият екип утре ще се сбогуват със Слави. Но поне в близките няколко месеца щели се виждат често с него, за да разберат как върви възстановителния процес на счупения крак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !