Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави Трифонов безсловен във фитнеса

отпечатай новината

10.02.2008 09:00 | Видян 21482 пъти | Гласували 2

Слави Трифонов безсловен във фитнеса

Не мърдайте, не шавайте, не говорете и ако можете не дишайте!
И без да ви дават тези наставления трябва сами да се сетите да ги спазвате, ако се случи да тренирате по едно и също време със Слави Трифонов. Повечето от редовните посетители на фитнес залата на Кемпински хотел Зографски предпочитат часовете им да не съвпадат с тези на Дългия тежкоатлет. Но когато това стане, се чудят къде да гледат, за да не избухнат в бурен смях като наблюдават как се държи.
„Слави става безсловесен, когато е в гимнастическия салон. Смешното е, че колкото той е висок, толкова е нисък треньорът му. Той пърха около Трифонов. Звездата даже и думи не разменя с него понякога”, разправя известен бизнесмен и продължава: „Ако иска да му се даде минерална вода или каквото там пие по време на сеанс, той просто протяга ръката си напред и свива дланта в полукръг в характерната полза за хващане на малка бутилка. Тренерът веднага поставя пластмасовото шише на място. В случай пък, че има нужда от кърпа, той не се пресяга да вземе някоя, а само изтяга изправени ръце успоредно напред. Тренираният му предподавател по щанги за миг се подчинява на командата и опъва пешкир между двете „греди” на Дългия”.
Светски дами и господа се забавляват и с начина на ухажване на мацки, изработен от Слави. Ако искал да впечатли някоя красавица, той недискретно се приближавал до нея напомпал перки. С дълбокия си басов глас казвал: „Как се казваш? Аз съм Станислав, но другите ми викат Слави”. Така само подчертавал своята известност. Вместо да изглежда неустоима, засилката за свалка най-често предизвиквала отрицателен ефект. Причината е, че в Японския ходят по-скоро дами, които отдавна са си намерили богати и не задължително известни мъже. Ловът на гаджета не е за тази фитнес зала. Веднъж Слави бая си изпатил от наперена мутреса. Тя отговаряла на всички изисквания с едър, вероятно силиконов, бюст, руса грива с екстеншъни и дързък стил. Но не била никак притеснителна. Не останала длъжна на комичната свалка на Слави в стил Джоуй от Приятели и му се изрепчила така, че известно време той сякаш престанал да забелязва красотата около себе си в мигове на грижа за тялото.
Друг зор на Трифонов е никой да не вади камера или фотоапарат, докато той тренира. Самите ние едва не си изкарахме боя навремето, понеже искахме да снимаме фитнес занимание на Венета Райкова в „салона на Слави”, на който тя също като него е клиент. Или той лично, или инструкторът му изрично настояват в присъствието на водещия, дори да е на 50 метра и никой изобщо да не му обръща внимание, да се правят фотосесии. Тв екипите вече си го знаят, а и пиарката на залата има грижата да отпраща журналистите, когото и да искат да снимат, в случай че е имал неблагоразумието да тренира по същото време с Великана на бТВ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !