ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Бившата на Слави и Деси Добрева уважиха концерт от турнето

отпечатай новината

11.08.2009 14:00 | Видян 15724 пъти

Бившата на Слави и Деси Добрева уважиха концерт от турнето

Маги, голямата любов на Слави Трифонов, се кефеше на концерта му във Варна, част от националното турне No mercy.

В неделя вечер морската столица доказа верността си към шоумена и неговите хора. Сред най-страстните фенове на бенда и тартора му се оказа и красивата дама, която някога владееше сърцето на тв водещия. Маги беше в компанията на две приятелки само на метри от сцената, където Дългия се вихреше в продължение на три часа. През цялото време тя пееше хитовете, а накрая не издържа и стана да танцува, писа Стандарт.

Бившата вокалистка на "Ку-ку бенд" Деси Добрева пък беше довела мъжа си. Талантливата чаровница не спря нито за миг да приглася на бившия си шеф и да се кърши с балерините му. Близо до нея беше седнал Иван Кулеков, основен играч в отбора на сценаристите.

Над 20 000 фенове се събраха на стадион "Спартак", за да се дивят на грандиозния спектакъл с музика, хореография, светлина и фойерверки. След шеметното начало със сигнал от двама тръбачи с черно-червени мантии и Берковската духова музика се появи Слави, целият в светлина. "Искам да се почувствате уникални", извика към публиката той и изпълни първата си песен "Нека ме боли".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !