Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора е новия "Звезден репортер" на Нова телевизия

отпечатай новината

10.08.2009 14:45 | Видян 5582 пъти

Теодора е новия

Фолк звездата Теодора е новото лице на рубриката „Звезден репортер", част от новинарската емисия "Календар" по Нова телевизия. В нея всяка седмица известни хора влизат в ролята на репортери и търсят цялата истина за зрителите на телевизията.

Темите, които ще засяга певицата в репортажите си са следните:
Понеделник, 10 август
Започва ли ЧЕЗ да отчита сметките за тока на всеки месец и кога ще се случи това? - Сагата с тримесечното отчитане на тока изправи на нокти цяла Западна България. По темата Теодора се среща с Ясен Гуев - говорител на „ЧЕЗ Разпределение България".

Вторник, 11 август
Интернет деца - Защо на децата им е по-лесно да споделят в интернет отколкото с близките си? Ще заместят ли мониторът и компютърът добрия разговор на 4 очи? По темата Теодора разговаря с психолога Ани Владимирова и Георги Апостолов - координатор на програма „Безопасен интернет".

Сряда, 12 август
Зоопарк - Как животните в зоопарка се спасяват от жегите и можем ли да извлечем полезен опит от тях. Иван Иванов, директор в зоопарка, е събеседник на Теодора по темата.

Четвъртък, 13 август
Блондинки - Мина ли модата на блондинките и може ли всъщност русото да бъде състояние на духа? Има ли война на цветовете? Теодора прави проучване на мнението на силния пол за предпочитаната дама. Разговор с Олга Ускова, председател на Асоциацията на блондинките.

Петък, 14 август
Високите - Високите мъже печелят повече пари и са възприемани в обществото като по-интелигентни. Силно обезпокоена от тази дискриминация, Теодора потърси връзката между височината и успеха. По темата ще се изкажат Ивет Добромирожва - ПР експерт, както и граждани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !