Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Нова тв отмъкна Иван и Андрей

отпечатай новината

05.08.2009 11:20 | Видян 8184 пъти | Гласували 1

Нова тв отмъкна Иван и Андрей

Популярните тв водещи Иван и Андрей се местят в Нова телевизия, научи "Труд".

"Трансферът е факт", потвърди пред наш репортер Андрей. Той обясни, че причините, които са ги подтикнали с Иван към решението да напуснат Мърдоковата медия, са чисто професионални.

"Ние сме много благодарни на Би Ти Ви за всеотдайната подкрепа, но имаме право да изберем кое е най-доброто за продуцентската ни къща "Междинна станция", добави още Андрей.

Първоначално от Би Ти Ви категорично отрекоха да са уведомени за напускането на двамата водещи. Телевизията все още преговаряла с тях за подновяването на договора им.

Малко по-късно обаче Ангел Каспарянов, пиар на Би Ти Ви, бе лаконичен: "Нямаме официално мнение, но мога да кажа, че решението им е резултат от продължителни преговори по общи проекти. Двете страни не се споразумяха. Това е нормално в условията на свободен пазар."

Източници на "Труд"от Би Ти Ви твърдят, че двамата шоумени приложили класически бизнес похват - преговори и с двете медии.

Андрей официално бил в отпуск, докато Иван преговарял с досегашните си контрагенти и постигнал споразумение за подновяване на договора с финансови условия много по-добри от предишните. Дори подписал 3-годишен документ. За да е валиден договорът обаче, трябвал автограф и от Андрей. Той пък, ако се вярва на клюките, междувременно се спазарил с Нова телевизия. И успял да договори още по-изгодни условия от новия си работодател.

Разбрали се за договор, който вече подписали и двамата водещи. Засега подробностите по него са известни само на двете страни и юристите им, но из коридорите на Нова се мълви, че толкова голям процент от рекламите досега не са отивали у външен продуцент. Дори у вещия в пазарлъка Нико Тупарев.

"Нямам информация за подобно нещо и не съм виждал никакъв договор", каза пред "Труд" пиарът на Би Ти Ви Каспарянов.

От Нова телевизия предпочетоха да запазят мълчание за финансовата страна на трансфера на Иван и Андрей. Потвърдиха единствено, че от септември ще ги гледаме при тях.

Андрей вчера остави в тайна върху какви проекти ще работят с Иван в Нова тв. "Труд" научи обаче, че двамата ще правят три чисто нови шоупрограми, но ще продължат да въртят и "Сблъсък" - макар и леко променен.

В родния шоубизнес не е рядкост едни и същи водещи да правят предавания в двете най-популярни частни телевизии. Така миналата година Слави Трифонов например реализира "Пей с мен" в Нова тв. За разлика от Иван и Андрей, които сменят изцяло партньора си, Слави си остана в Би Ти Ви.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !