Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Благо изтормозен от злобни шегички

отпечатай новината

11.07.2009 09:00 | Видян 8978 пъти

Благо изтормозен от злобни шегички

Националът ни Благой Георгиев напоследък бил вдигнал ръце от постоянните майтапи и шегички не на място, на които го подлагали негови уж верни приятели и съотборници. Не му стигат неразбориите около бъдещето му във футболния клуб Терек Грозни, а и през свободното си време Благо хабял нерви, заради безвкусните номерца на колегите му, които най-редовно се забавлявали на негов гръб.

Последният сеир, на който Георгиев станал невинна жертва и доста се издразнил заради това, се разиграл на морско парти. Мястото било обновеният Какао бийч комплекс в Слънчев бряг, който бе открит неотдавна. Благой, Валери Божинов и още цял куп национали се изсипали на купона в дискотеката Час Пик. Предварителната уговорка между играчите била всеки да бъде с нежната си половинка. Източник разказа пред СЛАВА, че това всъщност била поредният бъзик, насочена срещу Георгиев. Когато пристигнал с приятелката си Христина, Благо установил, че той е единственият от футболистите, който e довел гаджето си. Последвало бурно кикотене и солидни подигравки от страна на самодоволните му съотборниците. По озъбения смях на играча на Терек обаче проличало, че майтапът не му е по вкуса.

Коронният номер на аверите на халфа е да си играят на топло и студено с бутонките, тениската или гащетата му. Редовната игра на криеница на вещите му била съпроводена от перманентните злобни шегички по повод набожността, с която футболитът парадира.  Отделно Георгиев често ставал мишена на шеговити изказвания във връзка с татуировките си. Колегите му по топка всячески се опитвали да му вменят, че се е татуирал само, за да е вървежен и да сваля по-лесно мадами.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !