Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Иванина се извини на Алисия заради Валери Божинов

отпечатай новината

26.06.2009 09:02 | Видян 22058 пъти | Гласували 1

Иванина се извини на Алисия заради Валери Божинов

Тази събота в "Горещо" гостува още една двойка. След участието си в четвъртия сезон на "Биг Брадър” Иванина и Мартин заживяха заедно и в момента делят един апартамент в столицата.

Пред Венета Райкова двамата споделят пикантни подробности за съвместния си живот и за връзките си. Иванина разкрива, че Мартин има много обожатели дори и сред хетеросексуалните мъже, а той признава, че покрай нея вече се заглежда и по жени.

Иванина споделя, че много от слуховете за нея в медийното пространство изобщо не отговарят на истината.

"Много неща са лъжа! Например, че съм била с гаджето на Златка... Също така, че съм била с Валери Божинов! Аз не познавам Валери – как съм с него, не знам!”

Според нея някой се опитва да създаде нов конфликт, подобен на този между Златка и Алисия: "Това няма да се получи! Няма да го допусна!... Ето, казвам на Алисия, че аз не познавам съпруга й не желая да го познавам!”

Имат ли идея Мартин и Иванина да станат двойка и как се правят картофи "Да ядеш и да плюеш”?

Гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” ще бъде Ирина Флорин. След като преди три месеца двамата с Кеворк Кеворкян се появиха за пръв път заедно на петия рожден ден на „Горещо” и бяха обявени за най-горещата светска двойка, тази събота пред Венета Райкова Ирина Флорин разкрива подробности за връзката си с Мистър Всяка Неделя. Тя споделя, че се чувства много желана и щастлива в момента. „Мъжете са много важни за всяка жена!” – казва Ирина Флорин, за която топлината и разбирането, които получава от мъжа до себе си, както и свободата да бъде такава, каквато е са стимул за успеха й. Мъжете, които могат да я развълнуват са тези, които „много фино и деликатно те карат да ги наблюдаваш, да си внимателна с тях, да ги уважаваш, да цениш всичко, което е свързано с тях, да те карат да мислиш за тях”.

Родена преди четиридесет и осем години в малко селце на брега на Дунав, в ерата на „Цвят лилав” Ирина Флорин става законодател в българската клубна музика. Младежкото си излъчване и безупречна фигура тя поддържа чрез спорт и здравословен начин на живот, а не с помощта на пластичната хирургия. „Аз в момента се чувствам най-добре от всякога, защото се чувствам такава, каквато бих искала да се чувствам, каквато съм търсила да се чувствам!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !