Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джена готви фенско парти за рождения си ден

отпечатай новината

24.06.2009 17:15 | Видян 9767 пъти | Гласували 1

Джена готви фенско парти за рождения си ден

Джена реши да отпразнува по-нестандартно рождения си ден тази година. Актуалната фолк звезда кани всички свои почитатели на 3 юли да се забавляват заедно. Фен клубът съвпада нарочно с личния й празник. Той ще се проведе в столичната сладкарница „Неделя” на бул. „Шипченски проход” 19, срещу зала „Универсиада”, от 16 часа.

„Избрах това място, защото знам, че много от моите почитатели са деца, а те нямат възможност да ни видят по нощните участия. Могат да очакват много изненади на рождения ми ден. Ще има торта, разбира се. Искам да почерпя всички, дошли да ме уважат. Ще си спретнем един мини концерт. Гответе текстовете, защото ще пеем заедно.”, издава още подробности Джена.

Вечерта фиестата с феновете продължава с участие в Кърджали. Веднага след него певицата ще се отдаде на още по-сериозна подготовка за турне „Планета Дерби” 2009.

Преди всичко това обаче, тя очаква феновете на своя рожден ден, 3 юли, за да се забавляват заедно в сладкарница „Неделя” на бул. „Шипченски проход” 19 от 16 часа. Специални гости ще бъдат децата от дом „Вяра, Надежда и Любов” в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !