Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Бельото на известните

отпечатай новината

13.06.2009 09:00 | Видян 40986 пъти | Гласували 10

Бельото на известните

Когато научихме откъде и какво бельо си купува естрадната прима Лили Иванова, се изкушихме да се разберем предпочитанията за долно облекло и на другите звезди. Преди няколко години, а вероятно и днес, те са редовни клиенти на едни други бутици, намиращи се на Витошка и на площад Славейков, където по-заможните оставяли крупни суми от по 2000-3000 лв. Тъй като имаме информация, че Цветелина Бориславова е редовна клиентка, възможно е банкерката да е една от най-щедрите.


Спряганата за гадже на Ахмед Доган красавица Алтен Алиева платила кеш цели 1200 лв. Тя влязла в магазина с идеята да купи само мъжко бельо. Взела няколко броя боксерки на Келвин Клайн и Бруно Банани (и сами се сещате за кого), след което харесала няколко комплекта и за себе си. Без да пробва, си купила сутиени и бикини на Там там, Принцес и Шантел – висок клас френско бельо.

Малина е фенка на MED, въпреки че няма нужда точно от тази марка, която е в помощ на по-малките бюстове, заради солидното количество силикон в подплънките на сутиените. Понеже моделите са доста ефектни, тя си купувала бански, специално за клиповете и фотосесиите си. Цената на един е от 149 до 159 лв.

Безуспешни опити да се сдобие дори с MED на няколко пъти правила Райна. Македонското девойче не се слави с пищен бюст и не можело да си намери сутиен с чашки по нейния миниатюрен размер.

Същия проблем имала и Аксиния преди да си сложи силикон. Каквото да пробвала, все й било голямо. Накрая си тръгнала само с чорапи.

Пълна (в буквалния смисъл) противоположност на Райна и Аксиния била Преслава. Тя също имала проблем с размера и никога нищо не й ставало, но в обратния вариант. Единствената марка, която предлага сутиени с нестандартно големи чашки е Триумф. Но и техните модели не покрили естествените прелести на Преси. Свидетели разказват, че гърдите й буквално преливали от сутиените, които пробвала.

Като споменахме Триумф, трябва да припомним, че Катя от Ритон е лице на марката от години, именно заради това, че е една от звездите, славещи се с голям бюст. От въпросния бутик обаче, половинката на Здравко веднъж си купила еротично бельо Лег Авеню.

Доста обикновени прашки си пазарувала Анелия. Тя пристигнала с приятелка в бутика и направила впечатление на тиха и скромна девойка. В този стил било и бельото, което си избрала: комплект на Келвин Клайн (около 100 лв.) и прашки на Дона Каран и Триумф (около 200 лв.). За тези марки са типични семплите и обрани модели.

50 лева оборот направил бившия транспортен министър Николай Василев. Той се сдобил с боксерки като на Доган, тоест на Келвин Клайн от много мека и приятна материя. Графа също си падал по марката. Даниел Боримиров пък освен Келвин Клайн е засичан да си пазарува гащи на Долче и Габана.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !