Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Брадърите щурмуват “Стани богат”

отпечатай новината

10.06.2009 15:15 | Видян 10193 пъти | Гласували 1

Брадърите щурмуват “Стани богат”

Най-новата мисия на съквартирантите от третия сезон на ВИП Брадър 3 e да тестват своето IQ в телевизионното състезание “Стани богат”, съобщиха от Нова телевизия.
Първи на стола на богатството ще седне Дачо. Той ще щурмува интелигентната игра днес, а компания ще му прави неговата близка приятелка Станимира. Колко лева ще добави към семейния бюджет Дачо и внимавал ли е в часовете по география и история, ще стане ясно тази вечер. „Част от западното крайбрежие на кой континент е печално известна като „Робския бряг”?”, „С кое друго название е известно „бодливото грозде”?” и „От какво се управлява светът според известната максима на Шилер?” са някои от въпросите, на които любимият на Софи ще отговаря.

Втора в „Стани богат” ще се състезава „Мис България 2009” Антония Петрова, подкрепена от своя баща Иван Петров. Дали с помощта на баща си русокосата миска ще успее да вземе трето висше в „Стани богат”, ще се разбере в четъртък вечер, когато Антония ще продължи участието си в състезанието. Като жокер „Обади се на приятел” в играта ще се включи и руското гадже на пернинчанката – Александър, но за съжаление подвеждащо. На 11 юни баща и дъщеря ще отворят въпрос за 20 000 лв. Двамата ще умуват над „Истинското му име е Джон Грифит, в автобиографичния роман е Мартин Идън. Как е известен в литературата?”, „От каква нишка традиционно се изработва органзата?” и „Кой паразитен организъм причинява маралията?” .
Медицинската сестра Кристияна Вълчева и нейната кръщелница Евгения също ще търсят отговорите на въпросите в интелигентната игра утре вечер. Двете дами ще се препънат на питането: „Кой е княз на Великоморавия по време на мисиите на Кирил и Методий?”.

В петък на стола на богатството ще седнат Устата и бийтбоксерът Александър Долапчиев - Red One. Човекът, който сватоса попфолка с хип-хопа у нас, ще разнищи “Коя европейска държава административно се поделя на „замъци”?” и „Името на кой писател носи наградата за най-бърза обиколка на земята с яхта?”
Юлияна Дончева и кметът на Кюстендил Петър Паунов ще се състезават в „Стани богат” на мястото на своя лидер Емил Кошлуков. След като проверят познанията си по история, представителите на "Новото време” ще продължат играта и в понеделник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !