Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана срещу Преслава - коя е новата кралица

отпечатай новината

28.01.2008 16:50 | Видян 65160 пъти | Гласували 31

Ивана срещу Преслава - коя е новата кралица

Родният попфолк изпрати старата и посрещна новата година с нови песни на стар глас!
Както в буквалния, така и в преносния смисъл. Какво имаме предвид, чудите се вие?! Сценарият на личния и творческия живот на чалгаджийките е същият, въпреки че съставът е малко променен. И този път пайнерка забременя от плодовития бизнесмен Коко Динев. Както СЛАВА вече писа,  в предаването Горещо на Венета Райкова Емилия си призна, че чака бебе от мъжа на колежката си Анелия.
От както са гаджета Райна и Константин държат феновете си в очакване за сватба и бебе. И така, година след година... Тази не прави изключение! Единствената промяна при тях е, че се нанесоха в ново жилище, закупено от македонското девойче, а Коцето премина в голямото семейство на Пайнер. Но да караме по същество! На фолкфронта отново се разрази една стара война, но с нови оръжия.

Враждата между Ивана и Преслава, която съществува открай време, вече е в своя апогей. За една от първите истински битки писахме миналото лято, когато в Пайнер имаше дилема коя от двете певици е по-достойна да закрива концертите на турнето Planeta Derby 2007.
Само припомняме, че подобен екшън се разиграваше преди около 4 години между Ивана и Глория. Историята помни, че тогава “жребият” изтегли Гло да закрива, което пък накара Ивана да “изпусне” турнето.
На следващата година примата загуби правото да се явява последна на сцената. До официално примирие между двете звезди не се стигна. Просто Гло реши да се дистанцира от колективните шоута на фирмата, но това по-скоро беше дистанциране от проблемите и интригите.
Историята се повтаря и с гласовитата Петя от Добрич. След като изгря нейната звезда, тя също се сблъска с Генерала на попфолка. Започнаха спорове и между техните почитатели дали  Преслава имитира Ивана. Айтозлийката директно чрез СЛАВА обвини конкурентката си за това. В нашия сайт, както и в цялото интернет пространство, заваляха дискусии между фенове по въпроса, като поддръжниците на айтоската изпълнителка преобладаваха.
Докато в началото откритието на Милко Калайджиев заплашваше трайно настанилата се на фолктрона Ивана с отнемане на титлата “певица на народа”, сега е на път да я детронира от позицията на хитмейкърка.
Откакто има ново гадже в лицето на един от собствениците на култовия столичен клуб Син Сити, Преса “дръпна” доста напред. Всеки от плодовете на нейния труд стана тотален хит, като започнем от летните Мъж на хоризонта, Нищо друго и Предай се на желанието2 и стигнем до последните Моят нов любовник, Водка с утеха, Не съм ангел и Последен адрес (заглавието е нещо като Адрес любов на Ивана).
Печелившата схема за даровитата добричлийка бе да пуска хит след хит, дори без клип. По всичко личи, че в това отношение наистина имитира в методите по-опитната си колежка, тъй като самата Ивана достигна до върха и се задържа там именно залагайки на тази схема.
За да бъде съвсем сигурен триумфът на Преслава, тя реши да настъпи по мазола мегазвездата. Как точно? Двете конкурентки цяла година работеха усилено върху новите си албуми. Но докато Ивана реши да си даде малко почивка до окончателното му завършване, Преслава побърза да изкара своята тава на пазара преди нея и да избере дата за промоцията й непосредствено преди нейната.
Явно патосът и ентусиазмът да е първа на всяка цена са се изгубили в обстановката на ожесточената конкуренция, което й изигра лоша шега! Все още не е ясно и името на нейното музикално произведение.
Дали Евереста на попфолка има своя нов покорител в лицето на Преслава? Дали поговорката “с твоите камъни по твоята глава” се оправдават във войната за слава между двете певици? Ще поживеем, ще видим!

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !