Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Лили Иванова танцува с войници в Триъгълника на смъртта

отпечатай новината

13.11.2020 15:17 | Видян 1412 пъти

Лили Иванова танцува с войници в Триъгълника на смъртта

Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът нарича пехотинците. Сантименталният спомен е  от Звездец през 1977 година.

Снимките са изпратени на звездата за нейната колекция със спомени, които са сигурност ще бъдат включени във виртуалният й проект изненада, който примата готвеше да представи тази година. През 1977година в Звездец се намира едно от най-големите военни формирования - част от така наречения „Триъгълник на смъртта“ заедно с Грудово (днешен Средец) и Елхово.

От снимките във Фейсбук се вижда, че звездата е заобиколена от войници, старшини, офицери, но и от цивилни, които буквално се качват върху нея и я отрупват с аплодисменти. Вижда се още как Лили танцува с редник на сцената.

През 1977г. излиза нейният знаков  албум „Гълъбът“. В него е и един от хитовете „Експрес танго“, както и „Обич“ - смятана от мнозина за нейна най-силна и знакова песен. По това време Лили вече е разведена с Янчо Таков. През тези години Лили работи с оркестър „Маковете“ предвождан от Здравко Радоев.  

Влязла най-силния си песенен и концертен период, когато може би е най-добрата певица не само у нас. Вече се е залюбила с Асен Гаргов, а  голямата им любов ражда и най-доброто творчество, пише „Телеграф“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !