Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Дара гони 80 кила

отпечатай новината

20.08.2020 14:37 | Видян 2471 пъти

Дара гони 80 кила

Младата певица Дарина Йотова напълня ударно и вече гони 80 килограма. От тънката талия и стройната й фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи този срив пише „Галерия“.

Колкото и да се прикрива от последните снимки се вижда, че е загубила талията си и е наляла много в дупето и бедрата. Тя обаче иска да е модерна и продължава да ходи с изрязване потничета и блузки, от които се изливат паласките й.

Съвсем естествено, за радост на почитателите си, тя е наедряла много и в бюста, а това провокира слухове, че си е сложила силикон, което се оказа фалшива новина.

Дара не крие, че често похапва нездравословна храна - бургери и сандвичи. Любовният й живот куца. След връзката с Папи Ханс не е хващала гадже за по-дълго време. Вероятно това е причината за коренната промяна, коментират диетолози  и психолози. Певицата се отдава на летни приключения и купони с приятели и не мисли за сериозна връзка. Отлага свалянето на килограми за есента.

Проблемите с външния й вид започнаха преди година. По едно време бе свалила доста с житния режим на Петър Дънов, но след това отново качи.

Пищната й фигура направи впечатление по време на участието й в „Капките“, където заради превъплъщенията си в различни образи на млади и сексапилни певици й се налагаше да облича предизвикателни тоалети, които изобщо не се връзваха с  пищните й форми. След това седенето вкъщи по време на карантината й се отразяваше зле и вече нещата са извън контрол.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !