Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Съотборник прави Шак на глупак, напълни колата му със стиропорни топчета

отпечатай новината

21.04.2009 17:00 | Видян 3096 пъти

Съотборник прави Шак на глупак, напълни колата му със стиропорни топчета

Шакил О’Нийл – един от най-мощните центрове в НБА, е известен в Лигата и с невероятното си чувство за хумор и шегите, които скалъпва на своите съотборниците. След поредната тренировка на Финикс Сънс обаче самият той стана жертва на номер, скроен от жадния за отмъщение Луис Амъндсън.

Дългокосото крило на Финикс през целия сезон е обект на закачки от своите съотборници заради странното си желание да ходи на тренировка с велосипед. Преди едно от заниманията на отбора през миналата седмица Шак заръчал на свои хора от персонала на залата да скрият велосипеда на Луис веднага щом го паркира и влезе в съблекалнята. Изкъпан и добре сресал своята опашчица след заниманието, Амъндсън бил готов да го яхне и да потегли към дома си, но уви – сребристото му возило било магически изчезнало. Така бедният Луис с часове наред търсил велосипеда си из коридорите на Airways Centre, като се зарекъл да си отмъсти съобщиха sportal.bg.

Речено – сторено! Амъндсън натъпкал автомобила на Шак с множество стиропорени топченца, превръщайки го в подобие на огромна машина за пуканки. Явно  О’Нийл е неспособен да губи не само на терена, защото се зарече на нов удар. Този път огромният център е вдигнал мерник на нещо още по-ценно за Луис – опашката му. Е, успех, Луис!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !