Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Ясновидци вече в събота от 20:00 ч. по bTV

отпечатай новината

17.04.2009 18:00 | Видян 4321 пъти | Гласували 4

Ясновидци вече в събота от 20:00 ч. по bTV

От тази седмица шоуто “Ясновидци” ще се излъчва в съботния праймтайм на bTV от 20:00 ч. Зрителите предстои да видят един от най-силните и любопитни епизоди за двата сезона на предаването. В епизод 4 ще бъдат проведени два експеримента, които ще доведат до неочаквани резултати.  

В експеримент 6 наречен „GPS” екипът на предаването ще изследва най-нестандартния начин за борба със злото. Зрителите ще видят дали то може да бъде победено с помощта на участниците в предаването. Този експеримент ще бъде проведен на две различни места. На едното ще се намират няколко души, които твърдят, че имат свръхестествени способности. На другото ще има момиче, отвлечено от мъж. В тази задача ясновидците разполагат с твърде малко информация. Те имат при себе си вещи на момичето. Единственото, което се знае е, че то е някъде в София. Само в разговор по телефона с един от “похитителите” участниците в предаването ще трябва да локализират по карта къде се намират те и каква е средата, която ги заобикаля. В този експеримент един от тях ще посочи точно в кой квартал са, а няколко ще дадат подробности от обстановката. Намиращ се в другия край на града участник ще успее да опише случващото се около хората, които търси, в реално време.

„Портретът на една дама” е седмия експеримент за този сезон. Най-заплетената история за сезона ще отведе ясновидците в малко село до град Казанлък. Там те ще трябва да разбулят тайната на една жена, пристигнала в селото в началото на 20-те години на миналия век. Тази жена носи със себе си тайна, която отказва да сподели до последния си дъх. След смъртта й няколко души, сред които следовател и журналистка, се разравят в историята на тази жена и извеждат тезата за “българската следа” в една от световните мистерии на века. Според тях не е изключено мистериозната дама да е свързана с последното царско семейство и дори да е превърналата се в митична руска принцеса Анастасия, за която има данни, че оцелява след екзекуцията на фамилия Романови. За първи път зрителите в България ще видят нови данни и факти около преплитащите се истории на изгубената руска принцеса и непознатата, заселила се в малко българско село. bTV ще припомни тази интересна, но непопулярна версия и ще покаже различните гледни точки към нея. В това уникално разследване, отнело на екипа повече от два месеца проучвания, ясновидците, които не подозират в коя част на страната са, разчитат само на дарба и интуиция. В тези условия те ще прибавят нови щрихи към тази изключителна история. 

На уеб сайта на предаването www.yasnovidci.btv.bg феновете на Ясновидци вече могат да задават въпроси към атрактивния водещ Николай Георгиев, който ще даде ексклузивно интервю, както и да участват в онлайн играта на сайта, където могат да спечелят много тематични за предаването награди.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !