бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Алисия погна депутати и футболни хулигани

отпечатай новината

13.04.2009 17:45 | Видян 20462 пъти | Гласували 1

Алисия погна депутати и футболни хулигани

Дни след като Алисия и Валери Божинови направиха най-голямото лично дарение във "ВИП брадър 3", нежната половинка на звездното семейство започна подготовката си като новия звезден репортер на „Нова телевизия".
Изявите й ще гледаме от днес до петък, всяка вечер от 19:30 ч. Алисия толкова хареса работата си като репортер, че пожела да остане на постоянна работа в телевизията, да тича по събития и да прави материали по темите на деня.

Като млада майка и съпруга на футболист, певицата прие много лично темата, свързана с футболното хулиганство. Тя заявява, че иска всички деца да растат в спокойствие и мир, и съветва малчуганите да се занимават с по-„миролюбиви" спортове, какъвто е шахмата.

Иначе, по време на снимки Алисия искрено се забавляваше, хората я разпознаваха, тя даваше автографи и не се притесняваше да огласява собственото си мнение по всички въпроси.

В понеделник, Алисия ще се занимае с проблемите със записванията в детските градини, свързани с новите критерии, по които се дава предимство на някои деца, разговор с Малина Едрева - председател на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет и председател на Комисията по култура и образование.

Алисия прави анкета и с деца от 63-о ОДЗ в София.

Във вторник, пред нея мнението си за футболното хулиганство изразяват шефовете на фенклубовете на ЦСКА - Димитър Ангелов-Дучето, и на "Левски" - Златин Тепсиев, както и пресаташето на Българския футболен съюз Павел Колев.

На следващия ден представители на парламентарните групи на БСП (Георги Близнашки), СДС (Мартин Димитров) и ДПС (Ахмед Юсеин) коментират по темата "Гласуване с чужди карти".

За насилието в електронните игри за деца Алисия разговаря с психолога д-р Диана Бакалова в четвъртък, според която всичко зависи от семейството, и с Мартин Кадинов - председател на Българската федерация по компютърни конзолни спортове. Според него компютрите само помагат за интелектуалното развитие на подрастващите.

В края на седмицата певицата ще се запита как да влезем във форма за лятото и да преодолеем пролетната умора - съвети по темата ще даде доцент Донка Байкова, и инструкторът по таебо Мартин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !