Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Принц в оставка заради скандала Епстейн, ще стигне и до Клинтънови

отпечатай новината

21.11.2019 15:23 | Видян 1346 пъти

Принц в оставка заради скандала Епстейн, ще стигне и до Клинтънови

Кралицата на Великобритания е дала разрешението си нейният син принц Ендрю „да се откаже от всички публични задължения“, което би било оставка, ако в коронованото семейство можеше да се подаде нещо такова. Ще загуби и четвърт милион паунда доход годишно. От месеци световните медии въртят името му в скандала с педофила милиардер Джефри Епстейн и неговите партита, в които мъжът с кралска кръв е един от дейните участници, както и бившият американски президент Клинтън. Техният секс с малолетни по време на въпросните десетки тържества е престъпление по законите и от двете страни на Атлантика.

Скандалът би заглъхнал, ако не бе дошла изневиделица странната смърт на милиардера, намерен мъртъв при неизяснени обстоятелства в американски затвор със строг режим. Това отново подпали казуса и вече няма да има прошка нито за Ендрю, нито за Клинтънови, особено като се има предвид, че Епстейн далеч не е единственият господар на техни тайни, чиято история завършва с неочакван и летален край.
Пред BBC, след дълго отричане, принц Ендрю призна за приятелството си с милиардера и участието си в неговите партита. Той добави, че е на разположение на разследващите органи.  

Британската преса го иронизира със заглавия на първите страници на най-четените вестници като: Сори, мамче!

Нещата най-вероятно ще имат и развитие, тъй като една от малолетните жертви на веселяците даде показания, че Епстейн я е карал с частния си самолет до Лондон, за да прави секс с Ендрю. Момичето е било на 15 и претендира за зловещо изнасилване, което очевидно може и да докаже, защото ФБР напълно сериозно ще разпитва синьокръвника, все още само като свидетел.

Даже в официалното изявление от името на принца е записано, че той е имал „бивша връзка с Епстейн“ и това е довело до огромни щети за кралското семейство и многобройните организации и благотворителни инициативи, които то води.
Ендрю отдавна е издънка на семейството, а последните скандали около него бяха предизвикани от другарството, което той се опитваше да отрича със сина на либийския диктатор Кадафи – нашия познайник Сейф Ал Ислам.

Принцът вече признава един по един всички факти около себе си. Той уточни дори запознанството си с милиардера Епстейн. Срещнала ги Гислейн Максуел – дъщерята на печаталия томовете на Тодор Живков и перач на соцпарите на България Роберт Максуел, също загинал при неизяснени обстоятелства милиардер.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !