Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Луиза Григорова се преби на снимачната площадка

отпечатай новината

21.11.2019 13:54 | Видян 1761 пъти

Луиза Григорова се преби на снимачната площадка

Тежък инцидент претърпя Луиза Григорова по време на снимките на филма "Диви и щастливи".

Голяма част от сцените са екстремни и опасни. А актьорите се отървават на косъм от ужасни травми. Не и Луиза. В един от тях актрисата яхва мощен мотор, но в един момент губи контрол над него и пада тежко.

"Пребих се жестоко", призна самата тя на премиерата на филма. "Цялата се ожулих. Имах тежки травми по бедрата и коленете. Хареса ми изживяването. Каскадите във филма бяха много. А аз си падам по такива неща", добави Григорова. Режисьор на лентата е мъжът й - Мартин Макариев. Тя сподели, че двамата не спорят на снимачната площадка.

"Тези неща ги говорим вкъщи. Разбираме се перфектно на терен. Лесно е да работиш с мъжа си", казва с усмивка Луиза. Продуценти на лентата са Яна Маринова и Александър Сано. За 41-годишната актриса това е втори филм в рамките на година. Яна е част от авторите на "Привличане".

"Харесва ми да съм от другата страна", сподели пред България днес Маринова. "Така мога да сменям нещата в последния момент. Не искам да съм все в главната роля. Като съм продуцент, мога да избера човек, който да я изиграе по-добре. Искам да се развивам повече в продуцентството", разкри още тя.

Тя довери, че предният й филм "Привличане" бие всякакви рекорди в България. И разкри, че бюджетът на новия филм е цели 2,5 млн лева.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !