Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анита Мейзер стана мениджър в Лас Вегас

отпечатай новината

20.11.2019 10:07 | Видян 1517 пъти

Анита Мейзер стана мениджър в Лас Вегас

Слуховете, че Анита Мейзер се крие, разпространявани от таблоидите се оказаха напълно неверни.

Скандалната Мисис България, която излежа присъдата си и излезе окончателно на свобода в края на март 2019 година изчезна от публичното полезрение, но не защото се е скрила, а защото се е прибрала в Лас Вегас където живее от 20 години.

Анита се е върнала към нормалния си начин на живот и дори е започнала работа. Скандалната миска се е захванала като мениджър в българското заведение в световната столица на хазарта.

Много от българите посещаващи прочутият ресторант BG Bistro ежедневно се срещат с прочутата ни сънародница и именно завърнал се наскоро от там един от тях разкри пред нашата медия за новостите около силиконовата знаменитост.

Собствениците на заведението Румен и Влади поканили Анита да им помага докато шефката е в майчинство, а варненката с радост се отзовала на възможността да бъде от полза, пише lifeonline.bg.

Посетителите определено се радвали да видят местната знаменитост и усилено се интересували как се чувства след изживения ужас покрай смъртта на съпруга й и престоя зад решетките. Те предлагали съдействие и помощ от всякакъв вид на вдовицата, разказа още източникът.

Българското бистро е притегателен център за родните емигранти отвъд океана, там често гостуват и известни наши актьори и изпълнители, като Николай Урумов, рокаджийката Милена, дует Ритон, Кичка Бодурова, Михаил Билалов и други български любимци.

Утре (20 ноември) Анита ще посрещне като истински рокзвезди Наско и колегите му от Б.Т.Р., а след седмица в българското бистро в Лас Вегас ще гостуват Фики и Галена.

Вкусната кухня пък е направила ресторанта популярно място не само сред българите в Невада, а и в целите щати. Заведението се е превърнало в местна забележителност и е задължителна спирка за всеки посетител на меката на хазарта.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !