Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Луна по гащи: Намерих си истински мъж!

отпечатай новината

20.11.2019 09:37 | Видян 1862 пъти

Луна по гащи: Намерих си истински мъж!

"Имам си вече един истински мъж."  Това заяви фолкпевицата и вечен кандидат за президент Луна. През последните дни в личния й живот бушуват бури и вихрушки, като тя напусна бившия си приятел Горан, обвинявайки го в употреба на наркотици.Към настоящия момент Луна недвусмислено намеква, че има нова изгора, с която съвсем скоро официално ще се разкрият.

"Чувствам се божествено, както винаги! По-красива и влюбена съм от всякога! Искам да благодаря на всички мои фенове за многобройните подаръци, стотици обаждания и нестихващ интерес към мен! Благодаря за неизчерпаемата обич, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте съвсем скоро най-новия ми проект за вас, който се прави за пръв път в България и е нещо невиждано досега", заяви в типичния си стил изпълнителката.

Тя добави, че в нейната кола има място само за истински мъже и вече един такъв е до нея. Русата фолкпевица добави още гордо, че тя не е жена за един мъж. Мъжът, който доскоро беше официална половинка на Луна - Горан, е взел свръхдоза и бил на косъм от смъртта. Това обяви наскоро пред "България Днес" емблематичната фолкфурия. Потърсена за коментар относно спекулациите за раздяла, Луна нито потвърди, нито отрече. "Любовта не оценява, тя проверява и тогава лъсват всички истини. Мога да понеса всичко в името на любовта само Горан да влезе в правия път", каза тя. Пред вестника Луна сподели, че докато са на почивка в Австралия, Горан за малко не предава Богу дух, след като взима свръхдоза.

По нейни думи младежът е в наркокомуна в Испания, където за него се полагат специални грижи. "Това е манастир в малко село с огромен капацитет за лечението на крайно пристрастени! Комуните там са под егидата на краля и са предоставени всички необходимости за добър краен резултат. Там Горан ще упражнява физически труд, земеделска работа, под строго наблюдение. Ще го посещавам периодично и ще платя всичките нужни разходи до пълното му изчистване от наркотиците", обясни певицата с амбиции за президент. Дали сега, когато има нов мъж до себе си, нещата са се променили, не става ясно.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !