Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Нели Тодорова е Репортер на годината

отпечатай новината

19.11.2019 18:00 | Видян 863 пъти

Нели Тодорова е Репортер на годината

На 18 ноември екипът на bTV Новините отбеляза 19-ия си рожден ден и по традиция, след вътрешно гласуване, отличи репортер, кореспондент, оператор, продуцент и монтажист на 2019 година. Журналистите в нюзрума на bTV оцениха най-високо работата на Нели Тодорова през изминалите 12 месеца и тя получи признанието „Репортер на годината”.

Журналистът с експертна насоченост в сферата на икономикатаи бизнеса заслужи високото отличие с работата си по задълбочени журналистически разследвания, сред коитоскандала „Терасагейт“, както и с отразяването на значими събитиякато теча на лични данни от НАП,проследяването на проектите за АЕЦ „Белене” и „Турски поток”и други актуални теми от вътрешния живот на страната.

За кореспондент на годината редакцията на bTV Новините отличи Дани Атанасова с награда за работата ѝ по отразяване на събитията в Ямбол и региона. Признание за своя професионализъм получиха и: Борис Пинтев, който стана „Оператор на годината“ за трети път, Веселина Петракиева, която вече 4 пъти грабва приза „Продуцент на годината“, и Красимир Георгиев, отличен за „Монтажист на годината” за създаването на редица репортажи и филми за новините и актуалните предавания на телевизията.

„Хората, които спечелиха признанието на колегите си, са сърцето и душата на редакцията. С таланта и усилията си те продължават да мотивират всички останали, а работата им е видима и значима за всички наши зрители“, коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт на bTV Media Group.

През 2019 г. bTV засили позицията си на информационния източник с най-високо доверие по отношения на новините и актуалните събития, според резултатите от национално представително проучване, проведено от „Маркет линкс“ в края намесец октомври.Над 42% от анкетираните се доверяват на bTV Новините и актуалните предавания на телевизията.Признанието идва в годината, в която нюзрумът на bTV получи най-висока зрителска оценка за отразяването на две изборни кампании и редица други значими събития.

Наред с всекидневните задачи и предизвикателства, през 2019 г. bTV реализира и най-високотехнологичния проект в историята на телевизията. Новото интегрираностудиое уникално за Централна и Източна Европа и вече няколко месеца е дом на новините, прогнозата за времето и спорта на bTV, на най-гледаните предавания в своя часови слот - „Тази сутрин“, „Преди обед“ и „Лице в лице“, като и на първото по рода си 360-градусово изборно студио в българския телевизионен ефир.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !