Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тимъти Шаламе е най-влиятелният мъж в модата

отпечатай новината

19.11.2019 15:19 | Видян 2204 пъти

Тимъти Шаламе е най-влиятелният мъж в модата

Тимъти Шаламе е най-влиятелният мъж в модата, сочи The Lyst Index. Годишната класация проследява търсенето, социалните медии, продажбите и новините, класирането на дизайнерите, марките и звездите от световната мода през годината. Според данните за 2019 г., Шаламе е втората най-влиятелна знаменитост след Меган Маркъл, която заема първото място - следвани от Зендая, Били Айлиш, Карди Би, Кайли Дженър, Лиса от Блекпинк, Lizzo, Били Портър и Хари Стайлс.

Какво прави актьора толкова влиятелен? Той обича да експериментира с визията си и има склонност към нови марки като S.R. Studio LA. CA. Шаламе не използва също така стилист и за всяка поява на червения килим се готви сам. Автентичността му доведе до 192% скок в търсенето на мъжки качулки, след като сложи суичър с черни пайети от Louis Vuitton на премиерата на The King.

Още по-смайващо, неговите ансамбли по време на Венецианския филмов фестивал, най-вече от Хайдер Акерман, доведоха до 806% увеличение на търсенията на дизайнера. Никоя друга знаменитост не предизвиква толкова голям интерес към дизайнер тази година. Шаламе изглежда е най-видимият шампион по отношение на мъжките дрехи.

Той се движи по границата между традиционната мъжественост и женствеността,  успявайки да носи моделите по-добре от всеки друг.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !