Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поредния фотошоп гаф от Андреа

отпечатай новината

18.11.2019 10:58 | Видян 4196 пъти

Поредния фотошоп гаф от Андреа

Пореден гаф с фотошоп направи Андреа. Певицата отново си коригира снимките, но не помисли, че са я щракнали в заведението, което е посетила. Резултатът – феновете откриха рязка разлика между нейните кадри и тези от фотографа на дискотеката.

Бившата на Кубрат Пулев е била сред гостите на рождения ден на гримьора Цецо Андреев, където се е снимала както с него, така и със свои колеги.

Андреа е споделила една снимка от купона, но на нея тя изглежда доста по-добре в сравнение с кадрите, пуснати от рожденика.

Изпълнителката е избрала черен гащеризон за партито. Той е с открито деколте, разкриващо дантеления ѝ сутиен.

„Добре де, защо?? То бива фотошоп, бива, ама ние да не сме расли в саксия?“, попита последовател и я разкритикува за това, че на своята снимка си е напомпала гърдите и изгладила някои несъвършенства по лицето.

„Муце, пак си прекалила с тоя фотошоп“, коментира друг.

Наскоро Андреа разкри, че тя е сложила края на връзката си с Кубрат Пулев, но не пожела да коментира дали има нов мъж в живота си.

„Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри – наслаждавам се на необвързания си живот“, написа тя в Instagram, но след това изтри статуса си.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !