Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава: Бях в следродилна депресия

отпечатай новината

16.11.2019 10:03 | Видян 2568 пъти

Десислава: Бях в следродилна депресия

Поп-фолк дивата Десислава даде първото си интервю, след раждането на втория си син Борис. Оказа се, че певицата е странила от медийното пространство, защото е била в следродилна депресия.

Това призна самата тя пред Планета тв.

”След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало. Преди майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен.
Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция. От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си”, сподели изпълнителката на „Много съм добра“.

Десислава каза още, че често е отсъствала през детството на първородната си рожба Майки и не иска да допуска това с Борис.

„Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза:

"Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала. Аз се разплаках заедно с него.“, изповяда се тя.

Междувременно чаровното миньонче работи по два нови проекта, единият от които съвсем скоро ще види бял свят.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !