Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Mатю Пери винаги е бил влюбен в Кортни?

отпечатай новината

15.11.2019 14:17 | Видян 1791 пъти

 Mатю Пери винаги е бил влюбен в Кортни?

Матю Пери и Кортни Кокс са една от най-любимите екранни двойки с героите си от "Приятели" - Чандлър и Моника.

Но кой да предполага, че съвсем сериозно Матю Пери е бил влюбен в екранната си съпруга през цялото това време и не може да преодолее влечението си с години, предава Dir.bg.

Това е казал близък на Пери пред изданието "US Weekly". Според него "Матю винаги е бил влюбен в нея. И никога не успя да се пребори с чувствата си."

Миналата седмица Кокс публикува снимка в своя Инстаграм профил, до която бе споделила, че с Матю Пери са били заедно на обяд и двамата изглеждаха много щастливи от този факт.

Актрисата бе омъжена за Дейвид Аркет от 1999 до 2013 г., а сега има връзка с ирландския музикант Джони Макдейд, с когото се сгодиха, после се разделиха, но сега отново са заедно.

Матю Пери никога не се е женил. Имал е връзка с Ясмин Блийт, Джулия Робъртс, Лизи Каплан, но никога не е стигал до брак. Така че нищо чудно източникът да се окаже прави и Пери наистина да не може да превъзмогне колежката си.

Интересното е, че тези твърдения се появиха само ден, след като отново се заговори за продължение на "Приятели". Все още няма подписан договор и официално потвърждение, но има вероятност онова, което всички големи фенове на сериала очаква, да се случи в ефира на HBO Max.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !