Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Бившата на Робърт Патинсън си спомни за раздялата

отпечатай новината

14.11.2019 15:51 | Видян 1437 пъти

Бившата на Робърт Патинсън си спомни за раздялата

Робърт Патинсън има зад гърба си няколко раздели със звездни момичета. След като прекъсна дългогодишната си връзка с екранната си партньорка от филмовата сага „Здрач“ Кристен Стюарт, Патинсън имаше романтична връзка с певицата FKA Twigs, за която бе дори и сгоден.

Именно тя реши да сподели за връзката с актьора и защо двамата така и не стигнаха до олтара. Певицата сподели, че раздялата с актьора всъщност ѝ позволила да разбере коя е тя.

„Когато срещнете някого, животът ви се преплита – приятели, семейство, всекидневие. И тогава се случва разплитането на всичко това – трябва да разберете, добре, аз трябваше да разбера коя съм“, споделят клонките на FKA по време на шоуто New Music Daily.

Според певицата след раздялата тя почувствала, че „познава себе си по-добре“. „Чувствам се по-отворен, по-мек човек. Чувствам, че се смея повече“, обясни Талия (истинското име на певицата).

FKA и Робърт Патинсън скъсаха през 2017 г., няколко години след годежа. За първи път двойката беше забелязана заедно на улица в Ню Йорк през 2014 г. Сега Талия се среща с модния редактор Рубен Есер.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !