Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Нова книга за феноменът Слава Севрюкова

отпечатай новината

13.11.2019 14:27 | Видян 1145 пъти

Нова книга за феноменът Слава Севрюкова

„Изплащаме родова карма, която е трудно изпитание, но то все повече ни доближава до Бога. Не бойте се от изпитания и ваше ще е блаженството“, казва ясновидката Слава Севрюкова, когато я питат за българската орис. Още за нейните предсказания и ефективни билкови рецепти може да научите от най-новия полезен сборник на издателство „Милениум“ – „Слава Севрюкова. Феноменът български“. Книгата ще намерите на всички вестникарски павилиони от днес в София, а от утре и в цялата страна, на цена само 7 лв.

От томчето ще узнаете още коя е Слава Севрюкова и тежък ли е бил житейският й път; как разбира за дарбата си; каква е връзката й с цар Борис Трети и Любомир Лулчев - личния звездоброец на владетеля; как обединява енергията си с Петър Дънов за общи сеанси; какъв е приносът й в изследването на езотериката и свръхестественото; най-лесните народни лечения, предписвани от феномена. Наричана често „Софийската Ванга“, Слава е успяла да спечели уважението на много от колегите си ясновидци. Самата Ванга казва за пророческата й сила, че „сичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне!”.

Севрюкова е правела прогнози както за света, така и за бъдещето на България с изумителна точност – част от тях вече са се сбъднали, други тепърва ще трябва да издържат проверката на времето. Според нея българите ще изкупим лошата си кармата чак след началото на 21. век и че тогава ще започне възходът на българската нация и държава. „Тези, които сега я напускат (България), един ден горчиво ще съжаляват.“, споделя феноменът, под диктовката на небесните си помощници. Освен да пророкува, Севрюкова е помагала на хората да намерят и правилното лечение за здравословните си проблеми.

Ценният том ще ви разкрие нейните естествени и билкови рецепти, с които ще може да облекчите над 55 вида болежки – от ангина до шипове и от чернодробни проблеми до възпаления на различни органи. Още за Слава Севрюкова и нейните дарби може да научите от премиерното четиво „Слава Севрюкова. Феноменът български“ от издателство „Милениум“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !