Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

отпечатай новината

12.11.2019 13:43 | Видян 1655 пъти

Ненчо Илчев изплати жилището на Евтим Милошев

Обичаният актьор Ненчо Илчев най-сетне изплати апартамента си и вече може да се похвали със собствено жилище.

За него той е благодарен до живот на продуцента Евтим Милошев. Който не само му дал платена работа, но и го уредил с голямо жилище. В момента, в който звездата от "Столичани в повече" бил изпаднал в немилост и спешно се нуждаел от свой дом, продуцентът му продава на тънка цена своето жилище.

"Бях в много труден етап от живота ми, когато не знаех накъде да поема - нямах жилище, а съм с дете. Живеех в квартира на Съюза на артистите в "Зона Б-5", в едно таванско помещение. В един момент виждах, че няма как да продължим така - аз и жена ми ставаме на години, детето също. Споделих с Евтим, който веднага отсече, че това не е моя грижа. Сега живея в жилище, което той е строил за себе си, но ми го продаде много евтино. Направи жесток жест към мен", щастлив е Ненчо.

За покупката той изтеглил кредит, който вече е изплатен. Усмихнатият актьор не крие признателността си към Евтим и Любо Нейков, благодарение на които животът му се преобръща на 180 градуса в положителна насока. Преди повече от 10 години те го наемат в предаването "Комиците", а след това му дават ролята на отец Григорий в най-сполучливия сериал "Столичани в повече". Милошев дава мило и драго за своите актьори, без които продукциите му няма да са това, което са.

"Още на първата ни среща ми направи впечатление. Имаше изключителни способности - вадеше от джобовете си кренвирши, сутиени, всякакви странни предмети, разсмиваше ни, а и е изключително свестен човек", хвали го Милошев, пише България днес.    




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !