бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Анджелина Джоли: Щом децата навършат 18 се местим в чужбина

отпечатай новината

11.11.2019 10:28 | Видян 2899 пъти | Гласували 1

Анджелина Джоли: Щом децата навършат 18 се местим в чужбина

44-годишната актриса Анджелина Джоби, носител на "Оскар", позира гола за декемврийския брой на Harper's Bazaar. Тя е открита и в интервюто си за изданието, като споделя, че не е била популярна в гимназията, има емоционални рани, обича своя неспокоен дух и би живеела в чужбина с децата си, ако не беше бившият й съпруг Брад Пит, който иска те да са в Лос Анджелис.

"Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, щом децата ми навършат 18. Точно сега трябва обаче да съм там, където баща им реши да живее", казва Джоли.

В уводните думи от Harper's Bazaar обясняват, че са избрали Анджелина Джоли, за последния брой от 2019 г. и с поглед към 2020 г., "защото просто, няма никой друг като нея". Джоли е прекарала близо 20 години в Агенцията на ООН за бежанците, борейки се за правата и свободите на разселените хора, повече от 10 години финансира училища за момичета от Афганистан до Кения и Камбоджа. Тя е гостуващ преподавател в London School of Economics, преподава на студентите за мира, сигурността и борбата за правата на жените в международен план.

Тя се бори за здравето на жените - по-специално лечението на рака - честно и открито говори за собствената си борба с тази болест.

Тя откровено споделя за „видимите и невидими белези“. "Тялото ми е преживяло много през последното десетилетие, особено през последните четири години, и имам да покажа както видимите, така и невидими белези. Невидимите се борят по-трудно. Животът има много обрати", казва Джоли.
„Когато станах майка, се съмнявах в себе си. Мисля, че много други майки, които са добри, се съмняват дали това е така. Това е напълно нормално“,обяснява актрисата.

Относно последната си роля на Злодеида в „Господарката на злото“ 2 Анджелина коментира: „Тя дава най-доброто от себе си и мисля, че се проваля, защото не вярва в себе си и не вярва, че е добра майка.Тя не се възприема като майка“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !