Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кание изравни рекорд на Еминем

отпечатай новината

05.11.2019 11:55 | Видян 1303 пъти

Кание изравни рекорд на Еминем

Хип-хоп изпълнителят Кание Уест оглави седмичната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, изравнявайки рекорда на Еминем за най-много последователни дебюти на първа позиция, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

По данни на Нилсен Мюзик от албума "Jesus Is King" на Уест за периода на отчитане са продадени 264 000 еквивалентни единици, които му отреждат първенството за девети пореден път.

С постижението си рапърът изравнява рекорда на колегата си Еминем за последователни дебюти на върха в чарта.

В периода между 2005 и 2019 г. всички албуми на Кание Уест са се позиционирали директно начело в Топ 200. Дебютният албум на рапъра, "The College Dropout" от 2004 г., е единственият, който не е дебютирал на първо място.

Сред всички изпълнители Джей-Зи има най-много дебюти на челна позиция - 14, но те не са последователни.

Първенецът от миналата седмица, рапърът Пост Малоун, е отстъпил на втора позиция с 81 000 продадени копия от албума "Hollywood's Bleeding". Следва британският певец и мултиинструменталист Рекс Ориндж Каунти със 70 000 продадени копия от тавата "Pony".

Челната петица в класацията Топ 200 на "Билборд" се допълва от рапъра Йънг Бой с "AI YoungBoy 2" (64 000 продадени копия) и певицата Съмър Уокър с албума "Over It" (60 000 продадени копия).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !