Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ози с нов албум през януари

отпечатай новината

04.11.2019 11:28 | Видян 1087 пъти

Ози с нов албум през януари

В интервю за SiriusXM, съпругата на легендарния Ози Озбърн – Шарън, разкри, че рокаджията е готов и ще пусне чисто нов албум през януари 2020 г.

За съжаление информацията за новата тава е само толкова, с изключение на информацията, която легендата на Black Sabbath разкри през август, че има идеи за 9 песни, които ще събере на едно място и ще го озаглави Recuperation.

Заради няколкото „инцидента“, които претърпя тази година и значително влошеното здраве на 70-годишния музикант, той отмени доста дати от турнето си No More Tours II. През януари Принца на мрака падна вкъщи докато все още се лекуваше от тежка пневмония, която го беше вкарала за дълго в болница.

След това отказа цялата си европейска обиколка за 2020-а, но все още са актуални датите му за концерти в Америка през май идната година. Това потвърди и Шарън Озбърн, но подчерта, че Ози няма да се върне на път след това и „приключва с турнетата“. Това обаче съвсем не означавало, че легендата няма да прави концерти на живо. Най-вероятно той ще поднови шоуто си в Лас Вегас.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !