Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Билалов с оферта за нов филм от Америка

отпечатай новината

29.10.2019 17:50 | Видян 2356 пъти

 Билалов с оферта за нов филм от Америка

Репетиции дори и посреднощ вървят за новата комедия на Михаил Билалов и Николай Урумов "Мокра поръчка", с която талантливите актьори заминават на турне в САЩ и Канада в края на седмицата. Заради моноспектакъла на Урумов "Мъжка задушница", чиято премиера е на 28 и на 29 октомври в Русенския драматичен театър, 56-годишният актьор фучи нон-стоп между крайдунавския град и София, за да се подготви перфектно за двете си роли.

Буквално часове, след като влезе в кожата на поп Минчо Кънчев пред русенската публика, Урумов и Билалов летят за презкоенското си турне с "Мокра поръчка". "След запитването от страна на задокеанските ни приятели, през лятото с Николай направихме този много смешен, неочаквано интересни, интригуващ, забавен и в същото време с напрежение спектакъл под режисурата на Станимир Михайлов. Заминаваме за 25 дни зад океана, а първото ни представление е в Атланта", сподели бившият водещ на "Стани богат".  

Театралните критици очакват новият спектакъл с участието на Билалов да повлече след себе си пълни зали, тъй като с каквато и роля да се захвана, я превръща в касов хит. Още повече, че лично той е работил по превода на спектакъла.  "С Мишо сме приятели от деца и колеги в НАТФИЗ. Затова и се разбираме само с поглед и половин дума, както на сцената, така и извън нея. Мишо направи блестящ превод на текста, все пак е живял във Франция и познава много добре езика. Чувството му за хумор е втъкано брилянтно в превода", похвали своя колега Ники Урумов. След като две години препитваше любознателните българи в "Стани богат", сега и Билалов е решен да изпробва късмета си в Лас Вегас.

Една от спирките на турнето е именно града на греха, в чиито казина туристите от цял свят губят и печелят милиони долари. "Ще проиграем някой друг долар, няма как...", кани се Билалов с надеждата късметът му на рулетките и ротативките да проработи. Освен това обаче в Щатите на Мишо Билалов му предстои и среща с местен кино агент, който познава играта на Билалов като Джаро в "Под прикритие".

Преди време хитовата кримка бе представена официално на американския пазар по време на "American Film Market". Самият актьор вече опит в чужди продукции с двете си роли във френските филми "Trois pour gagner" и "L’affaire Farwell". Освен в Атланта и във Вегас, Мишо Билалов и Урумов ще представят своята "Мокра поръчка" в Чикаго (3.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11) и за финал - в американската столица Вашингтон на 24 ноември.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !