Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Телевизията на Слави ще излъчва по 5ч.

отпечатай новината

23.10.2019 09:55 | Видян 1672 пъти

Телевизията на Слави ще излъчва по 5ч.

"Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа вечерта", заяви обясни Слави Трифонов в интервю, качено на страницата му. Той напомни, че е трябвало това да се случи още след 15 септември, но заради административни и технически пречки ще стане тогава.  Дали ще е национална телевизия той отговори, че тя се разпространява по кабел и по сателит.


„Излишно е да обяснявам символиката на цифрите”, посочи Трифонов по повод на името 7/8. "Тази телевизия ще ще се разпространява чрез кабел или сателит", посочи още той.


“Не може да има Шоуто на Слави Трифонов, защото то 19 години принадлежеше на нашата компания 7/8 и собственика на bTV. Ще има обаче Вечерното шоу на Слави”, обяви шоуменът.


Телевизията стартира с 5-часова програма - от 19 до 24 часа и ще заложи на забавното съдържание в праймтайма. Вечерното шоу на Слави ще бъде с начален час 22.00.


"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Трифонов.


По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !