Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивайло Драгиев: Ще видите много английски хумор в Ятаган

отпечатай новината

21.10.2019 14:32 | Видян 1572 пъти

 Ивайло Драгиев: Ще видите много английски хумор в Ятаган

С много английски хумор и по типично балкански абсурдни ситуации ще ни забавлява новото българско заглавие „Ятаган“. Филмът, режисиран от Андрей Андонов, ще направи премиерата си в началото на следващата година. В ролята на неуспялия поет Никсъна, опитващ се да „тарикатее“ на едро пък ще видим актьорът Ивайло Драгиев, добил широка популярност заедно с половинката си Християна от YouTube канала Айде БГ.

Няма го дебелашкият, просташкият хумор, с който сме свикнали от някои тв предавания, а има много хумор на ума, което е ценното според мен, то беше заложено още в сценария и се опитахме да го запазим на снимачната площадка, а не да го придърпаме към познатото

обяснява звездата пред dir.bg. Пред камерата той ще си партнира с Любомира Башева, която зрителят помни от режисьорския дебют на Мариан Вълев „Лошо момиче“, а отскоро гледа и в медицинската драма „Откраднат живот“. „Тя е и много добър професионалист - изключително всеотдайна, изключително точна - перфектно научен текст, разработени сцени“, не пести суперлативи по адрес на Башева Драгиев.

Самият сюжет пък ще позиционира героя му Никсъна като един от основните заподозряни за водач на терористична група.

Мариан Вълев също ще участва в „Ятаган“. Той ще влезе в образа на Рангел Костов – полицейски инспектор от Агенцията за борба с тероризма, бивш красавец и системен пияница, който става двигател на схема от лъжи и създава необичаен престъпен тандем с една от жертвите си. Жени Калканджиева пък ще се превъплъти в новата шефка на агенцията Силвия Овчарова – амбициозна, некадърна провинциалистка, която се възприема като медийна звезда. Въпросната агенция, която в „Ятаган“ е известна като АБОРТ, съчинява доклад, в който ще обвини именно Никсъна за водач на терористична клетка, съобщават от екипа на продукцията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !