Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Радина и Донков с тийн любов

отпечатай новината

21.10.2019 13:36 | Видян 1699 пъти

Радина и Донков с тийн любов

Като влюбени тийнейджъри се държат Деян Донков и Радина Кърджилова. Двамата са заедно вече 8 години, но са луди един по друг.

любените бяха засечени да се разхождат из глухите задни улички из центъра на София. Радина изненада мъжа си в театъра и той си тръгна с нея ръка за ръка.

Двамата флиртуваха, закачаха се, гледаха се начумерено, после се прегръщаха и се държаха като влюбени тийнейджъри. А топлата връзка помежду им ясно показва, че искрите на любовта не са угаснали дори след раждането на детето.

Преди време Донков сподели, че с Радина се чувства много спокоен и уверен. Актьорът призна, че двамата обичат да рискуват и експериментират, а именно това ги държи толкова здраво привързани един към друг.

Звездата от Народния театър призна още, че с любимата си често губи всякакви задръжки. Но пък това поддържа искрата във връзката им, дори и след две деца, пише „България днес”.
Деян и Радина имат син—Христо, а първия си брак с Анастасия Ингилизова, актьорът има втори син — Деян—младши.

Разходката на влюбените бе помрачена единствено от дълъг телефонен разговор на Донков, който Радина прие с раздразнение. Но след като изгледа съпруга си намръщено няколко пъти, той затвори и отново се посвети само на нея.

„Не знам, какво бих правил, ако Радина ми изневери. Сигурно нещо крайно, знам ли”, смее се Донков, когато го питат, дали подминал със смях такава случка с жена си.

Връзката на двамата често бе обсъждана. И неведнъж е ставала обект на коментари заради отношението им един към друг.Актьорът призна, че доста е ревнувал в началото, но после се научил на търпение и доверие.

„Чувствам се много зле да бъда и ревнуван. Отровно е и за единия, и за другия”, споделя той.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !