Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Хари и Меган се върнаха от Африка, а Уилям и Кейт стигнаха до Пакистан

отпечатай новината

16.10.2019 15:06 | Видян 1565 пъти

Хари и Меган се върнаха от Африка, а Уилям и Кейт стигнаха до Пакистан

Докато херцозите на Съсекс – принц Хари и Кейт Мидълтън посетиха Южна Африка, британският принц Уилям и съпругата му Катрин пристигнаха в Пакистан. Там кралското семейство е на 5-дневно работно посещение, предадоха световните агенции.

Двамата били посрещнати на летището на авиобазата Нур Хан в Равалпинди от министъра на външните работи на Пакистан Шах Махмуд Куреши и съпругата му.Снимка

По време на визитата си херцозите на Кеймбридж ще посетят градовете Лахор и Исламабад, както и северните територии. Кралската двойка ще гостува на знакови исторически и културни обекти на Пакистан.

Визитата на принц Уилям и неговата съпруга ще бъде първото официално посещение на кралското семейство в Пакистан от 2006 година насам.

Хари и Меган бяха в Южна Африка в края на септември. Официалната им визита приключи в началото на октомври. Това бе и първата визита на малкия Арчи. Меган по традиция впечатли с тоалети и бе забелязана да носи дрехи на африканска модна марка. В Пакистан Кейт Мидълтън също бе забелязана да носи традиционни за страната тоалети.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !