Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Нора Недкова влиза за втори шанс в риалитито на МЕГЗ

отпечатай новината

16.10.2019 13:33 | Видян 1735 пъти

Нора Недкова влиза за втори шанс в риалитито на МЕГЗ

Вчера стартира новото риалити на топ дизайнерката Мегз.

Каканашева събра 9 от най-популярните в социалните мрежи родни красавици и ги затвори да живеят заедно в луксозна къща в един от гъзарските квартали на София - Драгалевци. Девойките, които сумарно имат над милион и половина последователи  в социалните мрежи ще се състезават в различни социални каузи като дават градивен пример и правят добро.

Особено впечатление направи Нора Недкова, която ще се бори да докаже на зрителите, че има добро сърце и че се е поправила. Мегз я посрещна в къщата с думите - “Освен каузите, за които ще се борим всички заедно и личната кауза на всяка от вас, ти (Нора) ще имаш и персоналната задача да се пребориш с предразсъдъците на зрителите към теб и да им покажеш, че в теб има много повече от това, което са виждали досега”.

Дали плеймейтката ще успее да се докаже още не е ясно. Но тя със сигурност успя да вбеси зрителите като още във визитката си се показа как шофира автомобил и се снима едновременно. Това доведе до редица негативни коментари в социалните мрежи.

Други колоритни участнички са снахата на Диневи - Пенелопе, топ модела Бояна Маринова, позната от множество реклами и фолк клипове, популярната влогърка Гери Петкова, както и първата победителка от риалитито на Мегз - Ивомила, която вече има по 20 хиляди лайка на снимка.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !