Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите

отпечатай новината

16.10.2019 12:46 | Видян 910 пъти

 Иван и Андрей издават книга за Деня на будителите

Продуцентите и ТВ водещи Иван и Андрей ще представят издание, поместило в себе си всеобхватната история на България от древността до наши дни.

Книгата на популярното дуо от екрана ще се промотира на 1 ноември, Деня на будителите. "Ще върнем нашите сънародници с хиляди години назад. Ще има много интересни истории, част от които военни. Наистина ще бъде четиво, с което всеки българин ще се гордее. Идеята е да включим илюстрации от всички сезони на "Фермата", тъй като е едно от най-българските предавания", споделя Иван пред Телеграф.

В книгата има и обръщения към читателите. "Скъпи читателю, благодарим ти, че избра да приютиш при себе си това късче от България, каквото е Алманахът. Той достигна до теб благодарение на "Фермата". Позволи ни да споделим с теб тези безценни моменти и емоцията от любимото телевизионно шоу на много българи. Кой знае, може един ден да се почувстваш достатъчно смел и да участваш в предаването", пише в книгата.


"Алманахът" е част от мисията на шоуто, което се излъчва по бТВ. Чрез него предаването заживява свой собствен живот. Екипът на изданието вярва, че то ще послужи на поколения българи, където и да са по света, да имат своите български герои и своите български мечти.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !