Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бременната Гани си пийва вино за тонус

отпечатай новината

13.10.2019 10:14 | Видян 2122 пъти

Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки че е в напреднала бременност. Това призна самата тя във свое видео, в което разказва за своя режим.

„Да не си помислите, че съм алкохолик?! Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус“, разкри тя.

В момента Гани е в седмия месец, но е качила само 3 килограма откакто е бременна. Това до голяма степен се дължи на храненето ѝ и тренировките във фитнеса, които не е спряла, призна тя.

Бъдещата майка изтъква, че яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и други храни, с които си набавя жизненоважни за нея и бебето вещества.

„При почти всички бременни жени се наблюдава дефицит на Желязо, което води до нисък хемоглобин. Много често дори се налага бъдещите майки да го приемаме допълнително, като хранителна добавка. Аз обаче се старая да си го набавям максимално много от храната и затова наблягам на храни, които го съдържат!“, обяснява Джулка, споделяйки снимки на гъшия дроб с ягоди, който си е приготвила.

Наскоро Джулиана Гани обяви, че смята да посвети песен на бъдещото си дете. Плеймейтката и нейният годеник Илиян Найденов все още не са съобщили пола на бебето. 

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !