Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

PETA критикува Джъстин Бийбър

отпечатай новината

08.10.2019 16:26 | Видян 1433 пъти

PETA критикува Джъстин Бийбър

Радостта от скорошната сватба на Джъстин Бийбър не продължи дълго. Наскоро певецът беше разкритикуван от природозащитната организация PETA за това, че си е купил две полуекзотични котета, които са стрували общо 35 хиляди долара.

Животните са от породата Савана, която е хибрид между сервал и домашна котка. Първата такава кръстоска се появява през 1986 година. Според описанието ѝ, животното е изключително предано към стопаните си и ги следва по петите из цялата къща. Възможно е дори да бъдат приучени да се разхождат с каишка.

Джъстин явно е бил привлечен от красотата на котките и решава да си купи две от тях. Кръщава ги Суши и Риба тон и постоянно споделя техни снимки в социалните мрежи. Феновете му веднага харесаха новата придобивка на певеца, но PETA не са на същата вълна. Те определят действието на певеца като „незаинтересованост към природата и животните“.

„Джъстин Бийбър може да вдъхнови почитателите си като осинови обикновена котка от приют, а не да подкрепя опасните кръстоски и по този начин да допринася за популационните кризи“, се казва в съобщението на природозащитната организация.

Засега няма официален отговор от Бийбър или от негови представители, но в Instagram се появи официален профил на двете котки. Певецът подкани феновете си да последват животните като обеща, че скоро ще пусне и модна колекция, вдъхновена от новите му домашни любимци.


Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !