Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

KISS ще свирят посред Индийския океан

отпечатай новината

08.10.2019 12:37 | Видян 988 пъти

KISS ще свирят посред Индийския океан

KISS ще сменят неизменното си огнено шоу, с което обикалят света вече почти половин век, с вода. Джийн Симънс и компания ще направят първия в историята концерт специално за белите акули на 18 ноември, предава bTV.

Невижданият спектакъл ще се състои посред Индийския океан, като има възможност да бъде посетен и от отбрана публика.

Най-заклетите фенове на бандата може да се качат на круиз от Австралия, който ще ги разходи първо по крайбрежието, след което ще ги заведе навътре, къде KISS ще изнесат своя концерт на повърхността, за да привлекат акулите.

За целта, усилвателите ще бъдат потопени във водата, като силата им ще бъде увеличена до 11. Така здравите рок звуци от Detroit Rock City и God Of Thunder ще проникнат дълбоко в океана, за да „повикат“ най-страшните водни хищници.

Най-озъбеният фенклуб на бандата може да бъде наблюдаван от специални лодки с прозрачно дъно. 100% от продажбите ще бъдат дарени на фондацията World Animal Protection за опазването на природата.

Ако всичко това не ви е по вкуса, но пък харесвате маскираните рокаджии, припомняме, че те са на прощално турне във Великобритания и може да ги гледате в зала следващата година, както и на големия фестивал Download, който е между 12 и 14 юни.


Снимка: Джен Розенщан Kiss

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Kiss обявиха прощално турне

Няма коментари към тази новина !